Denna artikel är en annons

Handelsbanken –

Lokal, populär och stor på samma gång

Rådgivare på Handelsbanken står beredda att hjälpa dig. Alla affärer är unika och så blir du också bemött. Foto: Viveka Österman.

Alla affärer är unika på sitt sätt. På Handelsbanken i Luleå kan du räkna med att bli bemött utifrån just den principen.

– Vi är en lokalt förankrad bank samtidigt som vi har den stora affärsbankens alla resurser, säger  Jimmy Vikström, kontorschef i Luleå. Hos oss är du aldrig ett personnummer eller ett lån, vi känner våra kunder för väl för det. Och du når oss via våra direktnummer.

– Vår idé om hur vi ska driva bank bygger på tilltro och respekt för den enskilda individen, kunder som medarbetare.

Handelsbanken finns i alla kommuner i Norrbotten utom Arjeplog. I Luleå kommun finns Handelsbanken på tre ställen. I centrala Luleå på Storgatan, i Gammelstad och med ytterligare ett kontor i Råneå.

– Kontoret i Gammelstad är nyligen ombyggt och sammanslaget med det kontor vi hade på Örnäset för att göra lokalerna mer anpassade för moderna kundmöten, berättar kontorschef Fredrik Karlsson.

Om två år fyller Handelsbanken 150 år och är därmed Stockholms-börsens äldsta företag. Vid de mätningar som årligen återkommer om vad kunderna har för åsikter om sin bank, så är det bland storbankerna bara Handelsbanken som har riktigt nöjda kunder. [Källa: Svenskt Kvalitetsindex].

Enligt Finansbarometern 2019, en av Sveriges största oberoende marknadsundersökningar, är Handelsbanken för åttonde året i rad Sveriges småföretagsbank. Handelsbanken får högsta betyg i kategorierna kundnöjdhet, kvalitet på rådgivningen, service och bemötande, elektroniska tjänster samt tjänste- och produktutbud.

– Handelsbanken har ett gott rykte och vi ser det som självklart att sätta oss in i våra kunders förutsättningar, utmaningar och möjligheter. Det är bara då vi kan ge riktigt kvalificerad rådgivning och vara ett bra stöd, säger Jimmy Vikström.

Du är välkommen till något av våra kontor.

Centrala Luleå
Storgatan 27
0920 236500

Gammelstad
Stadsötorget 5
0920 461090

Råneå
Affärsvägen 4
0924 60150