Denna artikel är en annons

Här är kunden ägare och tillsammans utvecklar vi Norrbotten

– Vi är ett komplett finansiellt varuhus med allt samlat på ett ställe, säger Andreas Hansen, bankchef på LF Norrbotten.

LF Norrbotten har en unik fördel: Här kan du som kund hitta både banktjänster och försäkringstjänster under ett och samma tak. Det gör att vi på ett och samma ställe kan ta emot alla våra kunder, enkelt och smidigt, oavsett ärende. På LF Norrbotten kan du spara i pensionsförsäkringar, låna till bostaden och försäkra dig själv och ditt hem. Har du företag kan vi skräddarsy en företagsförsäkring som verkligen passar just din verksamhet.

– Vi är ett komplett finansiellt varuhus med allt samlat på ett ställe – på Norrbottens enda kundägda lokala bank och försäkringsbolag, säger Andreas Hansen, bankchef på LF Norrbotten.

LF Norrbotten har ytterligare en fördel då det ägs av kunderna. Här stannar vinsterna i Norrbotten och omvandlas till sänkta premier och förbättrade villkor för våra kunder.

LF Norrbotten, som har kontor på Köpmantorget och nu i höst öppnar ytterligare ett kontor i Boden, satsar på lättillgänglighet.

– Vi växer, öppnar nya lokala kontor och skapar arbetstillfällen runt om i länet, säger Andreas Hansen. När andra i branschen väljer att avveckla och istället hänvisa kunderna till internet och telefonköer gör vi precis tvärtom. Vårt huvudkontor finns inte i Stockholm, det finns här i Norrbotten. Det är här vi fattar alla beslut och det är här vi återinvesterar vårt överskott.

Att tala i egen sak låter sig lätt göras när man som Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Vi är stolta och glada att toppa listorna i sex kategorier; Bolån, Försäkring privat, Försäkring företag, Bank privat, privat Pension och Fastighetsförmedling.

– Vi är övertygade om att det här beror på att vi finns på plats överallt i landet vilket ger oss lokalkännedom – vi brukar säga att vi bor på samma gata som våra kunder.

Om du har gått över till att göra dina bank- och försäkringsärenden digitalt, ja då kan Länsförsäkringar också stoltsera med en belönad app till mobilen; lättanvänd, snygg, enkel och funktionell mobillösning som tillgodoser användarnas behov som det motiverades, en app som gjort Länsförsäkringar till bästa mobilbanken.

Så vilken bank- eller försäkringskund du än är så har LF Norrbotten det du trivs bäst med. Och som kund är du med och delar vinsten.